autoriserte optikere

Optikere hos Valdres optikk er blant de ledene optikerne i Norge. Alle er autoriserte optikere. Våre optikere holder seg oppdatert og benytter den nyeste teknologien for å hjelpe deg og synet ditt på best mulig måte. Men hva innebærer egentlig dette?

Hvor ofte bør du undersøke øynene?

  • Du bør gå regelmessig til optikeren, også om du i utgangspunktet ser bra.

  • En synstest vil bidra til å kontrollere øyehelsen da synet ditt kan endre seg uten at du legger merke til det selv.

  • Hos oss vil du automatisk bli innkalt hvert 2. år, hvis ikke annet er

  •  bestemt.

Her er noen av de tingene våre optikere kan hjelpe deg med:

Synstest

Ta synstest for å finne rett brillestyrke, endre brillestyrke og for å følge endringer i syn og øyehelse. Undersøke øyet for sykdommer. Optikeren din kan henvise deg direkte til øyelege og fastlege ved behov for videre behandling.

                                                                                                                                           

 

kontaktlinser

Optikeren tilpasser alle typer kontaktlinser. For at du skal få det best resultat med kontaktlinser er det viktig at optikeren finner den linsen som passer best for ditt øye og synsbehov.                                                                                                           

tilpasse brilleglass

Optikeren kan slipe brilleglass, tilpasse og justere briller. Optikeren din sørger for at du har en brille som sitter godt slik at det er behagelig å gå med brillene på nesen gjennom hele dagen. Optikeren kan også tilpasse lupebriller.

Optikeren gir råd om behov og forklarer ulike egenskaper som ligger i ulike løsninger som progressive briller, livsstilbriller, data, avstand- og lesebriller samt solbriller med styrke. Optikeren beregner også spesialløsninger av briller til f.eks. golf, jakt, brodering med mer.

 

synsundersøkelse av barn

Synet kan være hovedårsaken til nedsatt lese- og innlæringsevne hos barn. Hos oss treffer du optikere som er flinke til å ivareta et barns øyehelse.