Siden 2009

Valdres Optikk holder til i Valdressvegen 13, sentralt beliggende i Fagernes sentrum. Vi har drevet her siden 2009. Vårt fokus er god øyehelse og øyeprodukter som briller, kontaktlinser og solbriller.

Valdres Optikk er uavhengig og vi tilpasser oss det lokale markedet. Hos oss finner du merker du ikke finner hos alle andre kjedebutikker. Vi har et meget bredt og godt utvalg av brilleinnfatninger og har brilleglass av beste kvalitet og siste teknologi. Valdres Optikk er medlem av iC Optical Group som er en allianse av frie, norske optikere.

wenche trondsen
butikksjef og optiker assistent

Wenche har jobbet her siden 2018. Hun er erfaren med design, form og farge, og er dyktig til å finne den perfekte brille til deg.
Wenche har også linseopplæring.

anne-berit leithe husager
optiker assistent

Anne-Berit er optiker assistent med et godt blikk for form og farge, når det gjelder å finne den perfekte innfatningen til deg.

åse granlund korssjøen
Optiker

Åse er vår dyktige optiker. Hun brenner for faget og har spesialisert seg på barn og ungdom. Hun har vært optiker siden 2008. 

ronja andersen
Optiker assistent

Ronja er web ansvarlig og optikerassistent. Hun har jobbet hos oss siden mai 2021. Web og design er hennes store lidenskap. Du er i trygge hender når hun hjelper deg.

Kontaktinfo

Valdres Optikk
Valdresvegen 13
2900 FAGERNES

post@valdresoptikk.no
Tlf: +47 61 36 09 30

Finn oss Følg oss Følg oss

Send oss en melding

Mail blir behandlet samme dag. Helger og ferier sporadisk. Dersom din melding haster setter vi pris på at du ringer oss istedet.