Slik lykkes du med kontaktlinser

Optikeren tilpasser alle typer kontaktlinser. For at du skal få det best resultat med kontaktlinser, er det viktig at optikeren finner den linsen som passer best for ditt øye og synsbehov.

For at du skal få det beste resultatet med dine kontaktlinser er det viktig at du følger rådene fra din optiker om oppfølgning og øyekontroller.

kontaktlinser og hygiene

Øynene er følsomme for bakterier og små partikler. Det er derfor viktig med god hygiene. Sett på linsene før du eventuelt påfører hudkrem og kosmetikk.

Skadelige bakterier finnes overalt i vårt nærmiljø.
For dine øynes trygghet skal du IKKE:

Skylle linsene i vann!
Putte linsene i munnen!
Låne linser til – eller av – andre!

kontroll av kontaktlinser hos optiker

Når du bruker kontaktlinser, er det meget viktig at du får kontrollert øynene regelmessig. Problemer kan oppstå gradvis over tid. Regelmessige kontroller virker forebyggende.

kontaktlinsegaranti – valdres optikk

Å begynne med kontaktlinser hos Valdres optikk er både trygt og enkelt. Som linsebruker hos oss får du nemlig tilvenningsgaranti. Ikke fornøyd, pengene tilbake.

Om linsene dine ikke fungerer som forventet, hjelper vi deg med å bytte til andre linser som kan fungere bedre. Oppnår du ikke resultatet du ønsker er briller er godt alternativ.

Garantien varer i 3 måneder fra kjøpsdato.

progressive kontaktlinser

Progressive kontaktlinser har soner med ulik styrke slik at du ser godt, uansett avstand. Kanskje progressive kontaktlinser er den beste løsningen for deg?